2015. február 21., szombat

5 dolog hátfájás ellen

A fájdalmasan sajgó derék  egy gyakori panasz a felnőttek körében, különösen azok, akik ey asztalnál ülnek egész nap. Ha visszatérő a fájdalom próbáld ki ezt az 5 dolgot, amely gyakorlatok  remélhetőleg enyhítik a tüneteket:

emeld meg a térded, hogy enyhüljön a feszültség és a fájdalom a hátad alsó részén
1. Feküdj le a földre a párnát helyezve a térded alá. Ha ez nem segít, emeld a térdet még magasabbra, több párna vagy akár használj egy széket. Ez enyhíti a nyomást a hát alsó részén.

2. A melegítő párna képes arra, hogy lazítson izomgörcsökön. Használd 20-30 percig. Néha azonban a jég, amire szüksége van, különösen, ha a terület gyulladt.

3. Iktass be egy masszázst! Minden masszázs csodálatos, segíti a véráramlást az izmokban, és megszabadít a feszültségtől, viszont a Thai Masszázs lehet kezdetben a leghasznosabb.

4. Ha a derékfájás krónikus, akkor javaslom beépíteni a nyújtó gyakorlatokat a napi rutinba.
Fizikoterápia, rendszeres jóga vagy Pilates képes segíteni a visszatérő fájdalmakon. ha nem segít fordulj orvoshoz mihamarabb.

5. Legyél fitt - az extra súlyt tud megterheli a gerincet, ami fájdalma okozhat, ezért vállalj be rendszeres testmozgást, hogy megtarthasd az egészséges testsúlyt, és használd minden izmodat.

 Ez
mind segít abban is, hogy a jövőben ne érjen sérülés,.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése